الطريق
الإثنين 21 أبريل 2025 04:44 صـ 23 شوال 1446 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرمحمد رجب
رئيس التحريرمحمد رجب
سلسلة غارات جوية إسرائيلية عنيفة جنوبى لبنان انطلاق معرض الربيع التشكيلي في الكويت بمشاركة عربية ودولية اليونان تئن تحت وطأة الغلاء.. الأسعار تشتعل وسط أزمة اقتصادية خانقة نجوم الطرب بالأوبرا تتألق فى احتفالية أعياد الربيع وزير التموين يقرر تخفيض أسعار الدواجن المجمدة والبيض بمناسبة أعياد الربيع وشم النسيم في العريش.. وزارة الثقافة تطلق ملتقى سيناء الأول لفنون البادية احتفالا بالذكرى الـ43 لتحرير سيناء فيديو| اتهامات متبادلة بين موسكو وكييف حول خرق وقف إطلاق النار الهش إسرائيل تعيش حالة من التوتر الداخلي وتحذيرات من ”اقتتال يهودي يهودي” شاهد| عرض تفصيلى: أمريكا والهند.. محطات الهدوء والتوتر وسط أجواء مشحونة تجاريًا.. واشنطن تستقبل اجتماعات صندوق النقد والبنك الدولى والدة إمام صلاة التراويح الكفيف بالجامع الأزهر تبكي على الهواء في ”الستات مايعرفوش يكدبوا” النجمة صابرين ضيفة مها الصغير في ”السهرة” مساء شم النسيم على CBC

زوجة أمام محكمة الأسرة: بيضيع فلوسه على صبغ شعره واللبان

محكمة الأسرة
محكمة الأسرة

أقدمت سيدة تدعى "صباح" إلى محكمة الأسرة بالتجمع الخامس، لدعوى خلع من زوجها، موضحة سبب الدعوى ضياع أمواله على أمور شكلية، مثل: "صبغ شعره"، فضلا عن تناوله العلكة باستمرار.

محكمة الأسرة
قالت الزوجة في دعواها التي حملت رقم 2801 لسنة 2022: "تزوجت من (م.م)، 38 سنة، مهندس برمجيات، بعد قصة حب جميلة لأننا كنا جيران وعشت معاه أكثر من 3 سنين من غير أى خلفة، وانا بحمد ربنا على كده.

تروى الزوجة قصة زواجها: "زوجي كان راجل عنده نخوة وفيه رجوله الدنيا فى بداية جوازنا، كان بيتعامل معايا بكل رجولة والناس كانت بتضرب بيه المثل، وفجأة جالته فرصة سفر لدولة أجنبية، استمرت لمدة 8 شهور، وبعد ما رجع اتحول لكائن غريب أوى مش جوزى اللى أعرفه.

تستكمل الزوجة: "دخل زوجى البيت لاقيته لابس محزق وملزق هدوم متنفعش تلبسها بنت، وصابغ شعره وبياكل لبان وبيتمرقع زى الستات، وبعد مشادات بينا أخدت وقت كبير، ساب البيت ومشى بلا رجعة، طلبت منه الطلاق ورفض وبرر ده بإنه هيتجوز واحده تانية".

وتتابع الزوجة: "بعد ما تأكدت أنه مش هيتغير وهيفضل زى ما هو للأبد لأن الطبع ده اتغلب عليه، ومش عاوز يطلقنى مش موجود عندى حل غير اللجوء لمحكمة الأسرة لاستحالة العيش معه، ورفعت دعوى خلع ضده، ومازالت منظورة فى المحكمة ولم يتم الفصل فيها حتى الآن".

اقرأ أيضًا.. الجنايات تعاقب متهما سرق المواطنين بالإكراه في المطرية بالمشدد 6 سنوات