عمرو دياب يستعد لطرح مهرجان ” ببتدي من الزيرو” عبر يوتيوب

يستعد الفنان عمرو دياب لطرح مهرجان جديد يحمل اسم "ببتدي م الزيرو" من ألبومه الجديد "عيشني"، وذلك عبر قناته الرسمية عبر موقع الفيديوهات الشهير "يوتيوب".
ونشر المؤلف أيمن بهجت قمر عبر حسابه الرسمي بفيسبوك، البوستر الرسمي لمهرجان "ببتدي م الزيرو" وعلق عليه قائلا:"مهرجان ببتدي م الزيرو... عمرو دياب بيثبت نفسه في أي لون..soon".
كما شوق عمرو دياب جمهوره وطرح برومو المهرجان عبر حسابه الشخصي بموقع "إنستجرام".
وتقول كلمات الأغنية: "كل ما أشوفه..الوقت ألاقيه هرب.. ده اللي في جماله.. الأمثال تضرب سكر كلامه.. اللي ما عمره شرب.. و ده بقي تفسيره.. أنا مش أنا لا من غيره.. وأهو كتر خيره.. جايلي هنا أهو برجليه".
اقرأ أيضا: مصطفى درويش يكشف عن موعد تصوير فيلم بـ 100 وش (فيديو)
وكان الفنان عمرو دياب قد طرح أحدث أغانيه "رايقة"، وهي من ألبومه الجديد "عيشني"، أغنية "رايقة " من كلمات أيمن بهجت قمر، لحن محمد يحيى، توزيع وديجيتال ماستر طارق مدكور.
وتقول كلمات الأغنية: شوفي ازاي جميلة وانتي كده رايقة، وبتحلوي حتى لو متضايقة، يا نجمة مسكت فيها
وأنا مستقتل عليها، سيبي ضحكتك عليكي، عليكي لايقة عليكي لايقة، آه يا نور حياتي مفيكيش غلطة، والضحكة الحلوة ديا قولي بتخبيها لمين، والنبي خليها مجاملة، طب نصها مش لازم كاملة، من يوم ما ظهرتي، وعاملة قلق للحلوين.