الطريق
جريدة الطريق

أول إصابة في الوسط الفني بفيروس ”دلتا” المتحور من كورونا

محمد دياب
منى رجب -

فاجأ السيناريست محمد دياب جمهوره، بإعلان إصابته بالمتحور الجديد من فيروس كورونا المعروف باسم "دلتا"، في أثناء وجوده حاليًا في ألمانيا.

وكتب محمد دياب، عبر حسابه الشخصي بموقع التواصل الاجتماعي فيس بوك: "بقالي أسبوعين عندي النسخة الجديدة من كوفيد (دلتا) و رغم إني واخد الفاكسين إلا أن الحماية من دلتا كانت محدودة في حالتي، أنا متأكد إني لو مكنتش واخد الفاكسين كانت حالتي هتبقى أسوأ بكتير، بس الحقيقة إن الفاكسينز اللي أظهرت مناعة ضد المتغيرات الجديدة هي الفاكسينز صاحبة تكونولوجيا mRna فايزر ومودرنا".

وتابع: "النهارده ألمانيا عاوزة كل الناس تاخد جرعة منشطة من فايزر أو مودرنا أيًا كان التطعيم اللي خدوه في الأول، أنا حبيبت أحذر اللي واخد الفاكسين وفاكر إنه مش محتاج ياخد احتياطاته".

اقرأ أيضا: عبير صبري تقضي عطلتها الصيفية مع زوجها في بيروت (صور)

واختتم كلامه: "الموضوع صعب، وأنا بعتبر نفسي من الناس اللي صحتها كويسة واتبهدلت ولو جه لحد كبير في السن هيبقى أصعب بكتير، أرجوكوا خدوا بالكوا من نفسكوا، متنسوش تدعولي و تدعوا لكل مريض".