الطريق
الثلاثاء 22 أبريل 2025 03:32 صـ 24 شوال 1446 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرمحمد رجب
رئيس التحريرمحمد رجب
بالورش الحرفية والعروض الفنية.. ملتقى سيناء الأول لفنون البادية يواصل فعالياته بالعريش فيديو| مصر وفلسطين.. دعم دبلوماسي وإنساني| عرض تفصيلي مع عمرو خليل ضبط مصنع تلاعب في أوزان أنابيب الغاز بالغربية..صور الأولمبية الدولية تشيد بالتعاون المثمر مع وزارة الشباب والرياضة وزير الاستثمار والتجارة الخارجية يلتقي سفير جمهورية التشيك بالقاهرة لبحث فرص التعاون الاقتصادي والاستثماري المشترك مصر وقطر تُطلقان عامًا ثقافيًا مشتركًا في 2027 لتعزيز الحوار الثقافي العربي فيديو| عضو البتريوت: الرأي العام في أوكرانيا ضد وقف الحرب بالشروط الأمريكية في شم النسيم.. الورد بيتصنع بإيدين ستاتنا الحلوين صحة كفرالشيخ: مرور مكثف من فرق المراجعة الداخلية والحوكمة بالمديرية على العديد من المنشآت الصحية التابع للمديرية في إطار احتفالات محافظة الإسكندرية بعيد شم النسيم وتنفيذاً لاستراتيجيتها لتطوير الميادين والاهتمام بالنسق الحضاري والجمالي للمحافظة زيلينسكي: وفد أوكرانيا يصل لندن الأربعاء لإجراء محادثات بشأن وقف إطلاق النار بتوجيهات محافظ الوادي الجديد تسليم 410 مشروعًا متناهي الصغر لتمكين الأسر اقتصاديًا

تامر حسني يقدم يد المساعدة لجمهوره.. ما القصة؟

تامر حسني
تامر حسني

نشر الفنان تامر حسني بوست عبر حسابه الرسمي على فيسبوك ، وقدم نصيحه لجمهوره بأنه سوف يستمع لمشاكل الجميع حتي لو نهاية اخر الشهر وتوعد بحل مشاكل الجميع على قدر استطاعته.

تامر حسني يقدم يد المساعده لجمهوره

وكتب تامر حسني: اولاً انا فرحان اوي بمتابعتكم للكلام اللي بقولهلكم من قلبي في اي بوست ايجابي بحب اوصله ليكم و في نفس الوقت بشوف ردود من ناس كتير تعبانه و مُحبطه من ظروفهم و من حال الدنيا .

وأضاف: شوفوا بقى على قد مشواري و معاناتي اللي شوفتها في حياتي من وانا طفل فقير ضعيف شاف كل ظروف و مواقف الاحباط لحد ما كبرت و بدأت احقق احلامي و اواجه نفس الحروب و لكن من نوع اخر و اشرس شوفت حاجات كتير ببقى نفسي اقولهالكم او بمعنى اصح عرفت اسرار كتير في التعامل مع الحياه و الازمات نفسي اوصلهالكم كلها.

وأستكمل: واثق انكم محتاجين حد يحكيلكم ده من قلبه و ينفعكم بيه بشوف ده دايماً في ردودكم عليا انا مش مدرس ولا دكتور ولا اي شيء غير اني بني آدم صاحب رحله فيها صعود و هبوط مكاسب و خساير و حروب و صعاب و احزان و دموع وتحديات و فشل و نجاحات و جوائز عالميه و ايرادات استثنائيه يعني كل اللي نفسكوا فيه بالصلاه عالنبي انا طالب منكم تسألوني كأخ ليكم عن اي حاجه تعباكم و هحاول بقدر الامكان اقرا اللي هقدر عليه و ارد.

واختتم : هحاول اقسم المواضيع اللي هتسألوا فيها و ارد عليها كلها بشكل عام و اكيد لو حد سأل و لقاني مجيتش ناحية سؤاله اكيد هيعذرني و هيقدر اني حاولت ارد على الكل بس ممكن اكون مقدرتش اشوف الكل ماشاء الله عددكم عايز بلد كامله تتابع بس والله والله هحاول ارد و لو لآخر الشهر يلا يا جماعة مستعد اسمعكم.