الطريق
الثلاثاء 29 أبريل 2025 06:49 صـ 2 ذو القعدة 1446 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرمحمد رجب
رئيس التحريرمحمد رجب
بيان رسمي| اتحاد الكونغ فو يوضح الحقائق في واقعة بدر مرجان.. ويفضح أكاذيب المدرب لتعزيز مفهوم التعلم من أجل التوظيف.. جامعة دمنهور تطلق فعاليات ملتقى التوظيف الثالث لكلية الصيدلة انقطاع غامض للكهرباء يشل أوروبا.. ما القصة؟ | عضو المجلس المحلي لمدينة فرساي تشرح انطلاقة جديدة لمستقبلك.. EPSF conference يعود بنسخته الرابعة!” حصول اللاعب سيف احمد شاهين علي المركز الاول جمهورية في الووشو كونغ فو سندا تحت 16 سنة قرار جمهوري بتعيين الدكتورة منال مصطفى نائبا لرئيس جامعة دمنهور للدراسات العليا والبحوث غرفة الجيزة التجارية: صناعة مصرية تنفتح على آفاق سعودية واعدة رئيس الوزراء يتابع إجراءات تيسير الحصول على التراخيص المختلفة رئيس اقتصادية قناة السويس يشهد وضع حجر أساس مجمع شين فينج (Xin Feng) المتكامل نقيب المحامين يتابع الوقفات الاحتجاجية للنقابات الفرعية بكافة محاكم الجمهورية قرار جمهوري بتعيين الدكتور مصطفى محمود نائبا لرئيس جامعة المنيا لشئون التعليم والطلاب تعدي أهالي مريض على طاقم تمريض بمستشفي طوارىء طنطا الجامعي..صور

«أنتم مستغربين ليه؟».. أبوالقمصان عن رجوع شيرين لحسام: «اللي بيشيل قربة مخرومة بتخر على دماغه»

ناهد أبو القمصان _  كتب كتاب شيرين _المصدر فيس بوك
ناهد أبو القمصان _ كتب كتاب شيرين _المصدر فيس بوك

أثارت الفنانة شيرين عبد الوهاب الجدل على مدار 4 سنوات منذ بداية زواجها من الفنان حسام حبيب، حيث شغلت الرأي العام واهتمام الشعب المصري بسبب كثرة المشكلات والخلافات التي تتعرض لها مع حبيب، وكان آخرها إعلان عودتها لطليقها الفنان حسام حبيب أول أمس بعد خروجها من المستشفى لعلاجها من الإدمان.

وفي هذا الشأن علقت المحامية نهاد أبو القمصان، عضو المجلس القومي لحقوق الإنسان ورئيسة المركز القومي لحقوق المرأة على قرار رجوعها قائلة: "طيب وأنتم مستغربين ليه؟! دا إحنا بنشوف الكلام دا كل يوم؛ من امتى الست المتعرضة للعنف من جوزها بتسيبه؟ دا لو سابته أنتم اللي بتقولوا عليها قليلة الأصل".

وتابعت من خلال فيديو لها على صفحتها الشخصية بفيس بوك قائلة: "شيرين ضحية عنف من كل الأطراف من حسام اللي بيستغلها وبياخد فلوسها ودا بنسميه عنف اقتصادي وفوق البيعة خلالها تدمن كمان، وأهلها عملوا إيه في المقابل احتوها لا بالعكس دا ضربوها وودوها المستشفى واللي واصل لشيرين إن الحماقة دي كلها على فلوسها وكل دا هما قالوه ونشروه على الإنترنت".

واستكملت قائلة: "الست اللي بتبقى واقعة تحت العنف المزدوج دا المفروض لو هي شخصية قوية ومستقلة ترجع خطوتين لورا".

وأجابت أبو القمصان على سؤال هل شيرين تقدر تعمل دا؟ بـ "لا متقدرش تعمل دا عشان شيرين ست بسيطة وخارجة من طبقة اجتماعية بسيطة فعندها القوة النفسية اللي تخليها تقدر تعمل دا".

وخاطبت المتابعين خلال الفيديو قائلة: "شيرين عارفة إن الخناقة على فلوسها مش عليها فهي بتدور على الحاجة اللي بتسعدها بقى، أنتم زعلانين ليه بقى بتمارسوا وصايا عليها ليه وبتقولوا أصلها خسرت أهلها هما أهلها دول داعمين ليها يعني هما دول السند يعني".

وتابعت: "مشكلة الشعب المصري إنه ديما بيمارس الواصيا على بعض باسم الحب، سواء كان بقى على ابن ولا بنت ولا زوج ولا زوجة هي واحدة عدت ال40 سنه تقدر تاخد قرارات وتتحمل نتائجها، واللي بيشيل قربة مخرومة بتخر على دماغه، محدش بيجبر حد على حاجة دلوقتي والحالات دي متكررة طول الوقت".

اقرأ أيضا: «فين بناتها؟».. نهاد أبو القمصان تهاجم شقيق شيرين عبد الوهاب

موضوعات متعلقة