هدير عبد الرازق بعد اتهامها بالدعارة الإلكترونية: «أنا بلوجر وده شغلي».. فيديو

ردت البلوجر هدير عبد الرازق، على المحامي أيمن محفوظ، بعد تقديم بلاغ ضدها للنيابة العامة بتحريضها على الدعارة الإالكترونية، قائلًة: "أنا اتفجأت بالبلاغ المقدم ضدي، وناس بتقولي في شخص عامل مداخلة في برنامج، وبيقول أنه محامي، ومقدم فيه بلاغ بأني بحرض على الدعارة الالكترونية".
اقرأ أيضًا: سر رفع الفائدة على الشهادات الدولارية لأكثر من الضعف؟.. فيديو
وأضافت «عبد الرازق»، خلال مداخلة هاتفية لها في برنامج «كارت أحمر»، المذاع عبر فضائية الحدث اليوم: "مش عارفة فين الدعارة ديا اللي حرضت عليها، والموضوع مش محضر، ولا إني بعمل شيء يسئ للبلد، لأن في قانون"، متابعًة: "أنا بلوجر بسوق لمنتجات ده شغلي"، مؤكدًة أنها تسوق لملابس داخلية، وأن هذا طبيعة عملها.
اقرأ أيضًا: نهاد أبو القمصان تعلق على واقعة عروس الإسماعيلية: «لو خايفة تجيلي وأنا هدافع عنها»
وأكملت: "أنا مش بطلع أسوق للملابس الداخلية وأنا لبساها، الملابس الداخلية معروضة في الشارع، وإعلانات الملابس الداخلية لقطونيل"، موضحًة: "ده منتجات اتبعتت ليا، وكنت بكلم العرائس اللي بتجهز نفسها، وبسوق المنتجات ده وأنا مسكاها في إيدي، كانت مايوهات بكيني وليست ملابس داخلية بالمعنى الصريح".